Inici

Biografia

Arqueologia

 - Las pedras gravades d'Ica

 - Arqueología precolombina

Articles

 - Poemas

 - Contes

 - Contes eròtics

 - Cròniques

 - Critiques de cine i concerts

 - Montanyisme

 - Conferencias

Llibres i expedicions

 - Històries novelades

 - Tainos

 - Expedició Alfa 1994

 - La verdad sobre las piedras de Ica

 - Futur 93

 - La mes petita (1996)

 - Expedición Nido

Radio i entrevistes

Video

Álbums de fotos

Contacte

 

 

        

 
 

Histories novelades

 

   
CONFETTI… una història pornogràfica


... he estat varies vegades a Ginebra. M’agrada per moltes causes... i tinc bons records. Vaig conèixer a “Lady Cadillac” una exuberant negre que era famosa amb tots els night-clubs del món pel seu numero eròtic que feia acompanyada... d’una rosa vermella de tall llarg.


En aquesta ciutat he fet incursions amoroses en els conys de les mes exòtiques dones que pugueu imaginar: Libaneses, indies, portugueses, iranies, iraquies, brasileres, i etc,etc. per algo es Ginebra el centre diplomàtic del mon i per això en els seus jardins o carrers es veuen les dones mes esplèndides. Com aquella. La veig de molt lluny, mes de 50 metres, en mig de mes gent, però la meva vista i el meu instint em diu que aquella dona es de bandera. Accelero el pas i a mida que m’hi acosto la vaig saborejant. Fot, quin cos mes soberbi. Alta, d’hombros rectes. Cames molt altes i uns malucs descarats, jo en dic “cul respingon” sols la veig d’esquena. Té el cabell tallat curt, però hi ha cabell. Es d’un color castany or. I quin vestit, mare de Deu, sembla menys que un viso. Es de tela suau com si fos seda, i ajustat al seu cos, sense ser arrapat, amb dos tirantets que m’ha recordat la roba interior. Camina com em mandra. Molt indolentment el seu cos i jo li veig els perfectes muscles d’ell. No se si va sola o acompanyada. Estem quasi arribant al davant del rellotge floral. Hi ha bastant gent. Quants anys tindrà? Aquest cos pertany a una dona jove poder 25 anys. Encara no l’he vist la cara. Disfruto veient-la del darrera. M’atrau tant aquest cos que si al davant no hi existís res, tan s’emendonaria. Per aquesta façana posterior ja promet infinitats d’alegries sexuals.

Ara s’ha parat el sol li traves el vestit i disfruto del perfil de les seves cames. Amb unes cuixes que em donen la raó a les que jo intuïtivament li havia situat. O si les pugues resseguir, amb els meus deu savis sensuals... ¡quin goig per les meves mans! I apretar-li els malucs, fort, mes fort... clavar-li les ungles fins a pensar que li faria mal i de sobte acariciar-li suaument tot el seu cul... acostar-li la meva cara... començar-li a fer petons tan suaus, tant suaus... fins a que senti el tacte de la meva llengua... primer sol la punta... mes tard mes llepades càlides i humides que li farien esborronar la pell... i quan la meva llengua es pases a borinar el preciós forat d’aquest cul començarien a moure’s rítmicament aquestes cames tan llargues, tan maques... i la meva llengua deixaria pas al meu índex que aprofitant la saliva acumulada en la entrada del forat entraria suau i poc a poc en l’interior del seu cul... entra i surt.. entra i surt... el meu dit... ja no es sols les cames que es mouen, ara fa moviments de ventre que fa que els malucs pugin i baixin... baixin i pugin... el joc es llarg, no valen les preses... estic accelerant el ritme del meu dit i removent-lo pel seu interior... començo a sentir els seus gemecs de gust...a mida que accelero, ella em respon amb gemecs mes intensos... els porós de la seva suau pell ja s’han començat a obrir i d’ells surten minúscules perles de suor que jo ràpidament absorbeixo amb la meva llengua.. ja crida de gust... el gran moment està pròxim jo començo a introduir el meu segon dit el qual queda engollit mes ràpid del que em pensava... es tot el cos que es convulsiona i els crits son notables... com disfruta aquesta dona de muscles llargs i elàstics!... el seu cos salta cada moment mes amunt al igual que els seus crits pujant de decibels.... mes, mes, introdueixo que em demana, i sense pensar-m’ho dos vegades foto una escopinada per a on estan treballant els meus dits... i ràpid i enèrgicament introdueixo en el seu ano tota la meva mà. Un crit ferotge, com mai havia sentit, es el resultat del meu atreviment i un salt mes alt que tots del seu cos... i el gemec deixa pas a uns dèbils rumrudeixos... i en pocs segons els muscles del furat s’afluixen tant i tant que la meva mà surt sense cap dificultat...

Tot això el meu cervell ho ha pensat amb pocs segons i la meva polla està apunt de rebentar-me els texans... Me’n adono que un home quasi cinquenton li està parlant. Per la cara de fàstic que hi posa serà el seu home. Llavors ella no serà tan jove! Caminaran poc a poc deixant el parc, dirigint-se a una zona peatonal plena. Tocar a tocar de botigues. Jo el segueixo. Encara disfruto mes i mes contemplant el seu cos que fa uns moments he disfrutat tant subliment. Ara em fixo en les seves caderes a les que no hi havia repassat. Son justes, ni amples ni estretes i se que son envoltades d’una capa de carn com seria les de una perdiu refeteta... i el tacte càlid i suau de la seva pell... ai, ai que m’estic envalant un altre vegada, para noi, para....


Per la bronzejada esquena que veig se segur que no porta sostens... mi estic apropant cada vegada mes... com hi ha transitant molts turistes hi ha moments que allargant la mà li podria tocar el cul. I es quant estic tant aprop que ella es para i s’ajup a tocar unes sabates de saldo que hi ha dintre un cistell davant una sabateria i comprovo aquells malucs, que el vestit fi se li ha arrapat, son exactes als que jo he estat jugant fa una estona! Son com una cirera de “cor de colom” en mides i dimensions apropiades a una dona...


Entra a la sabateria. No se a on es el marit. Pregunta quelcom a una dependenta... i se que arriba l’hora de la veritat, dintre uns instants veuré la façana principal d’aquesta casa de sexe tant formidable... a lo millor hem decau tota l’il•lusió... el cor em batega com un tambor... i es gira lentament i jo que estic mirant-la de fit a fit tinc una gran sorpresa i aquesta maquina de luxúria tindrà uns quaranta anys! Just l’edat que en a mi hem fan perdre el cap les dones... mes quina façana davantera!


Aquest cabells color d’or li fan joc amb els seus ulls de color de tigre. No son grans, però ben dissenyats, el nas d’estructura osea allargada, però no exuberant dimensions... els seus llavis molt peculiars, el llavi inferior quelcom carnós, mes el superior encara que fi es arremangadet que dona la sensació o que et dona un bes o que et convida a que li donis tu a ella.

Els seus pits i dos obres d’art! Pensant que no porta sostens els té tiesos però avorrits, doncs no destaquen els seus mugrons, proba inequívoca que aquesta dona no està satisfeta sexualment.

Té panxa com té que ser. Es com un timbaler que jo gustosament el faria sonar amb la trempadora vara que empresona els meus testicles.

I el meu deliri es el comprovar que el vestit li mostra relleu allà on se li ajunten les cuixes. Es el seu cony, un cony prominent i arremangadet fent conjunt amb el seu llavi superior... hòstia això es massa, quin monument de dona!

Just quan surt de la botiga me’n adono que al meu darrera hi tenia el marit.

Seguim caminant poc a poc. Mirant aparadors. Mirant els florits parterres que té aquest carrer peatonal. I jo embevent-me pels ulls aquell cos tant sublim. Com entraria la meva polla en el cony respingon. Per com el té situat, tota fins els ous d’una sola empenta. I segur que amb el meneo d’ella i les meves envestides, al tenir tan pronunciat la muntanya del seu cony, donarien un gust als meus collons que em faria distreure del que estaria tenint el de la meva polla. Segur que aquest tambor del seu ventre donaria la precisió exacta per disfrutar com dos bojos de tots els actes de les nostres follades.

Encara que els seus llavis no son del tipus de mamona, la seva boca ample, suposa una llengua igual i aquest amb sabia destresa pot arribar a donar-me un plaer de mort.

La meva experimentada llengua si que ballaria aquella be, darrera aquella en el fons del seu respingon conyet.

El marit va davant, passejant i prescindint de lo que fa ella. Jo la vaig seguint cada cop mes enganxat amb ella. Mes alto no l’he roçat ni un sol moment.

El meu cervell esta que vull. He decidit que tinc que fer realitat totes les meves calenturientes histories que acabo de imaginar amb ella... i moltes, moltes mes... tinc que parlar amb ella.

Acaba d’entrar a un altre botiga. Aquesta es de roba femenina.. i jo entro darrera d’ella.

S’està mirant un moble ple de vestits que segons el cartell son de rebaixes.

Ara o mai noi!

M’acosto a ella. Li agafo la munyeca enèrgicament, apretant-li però no fent-li mal.

- Dispensi’m, em dic Joan i tinc la forçosa necessitat de sàpiguer com es diu.

L’estic mirant de fit a fit aquest bells ulls petits però de color de tigre.

-Em dic Magdalena.
-Jo visc a Girona a 100 Km de Barcelona i li suplico em doni el seu número de telefono per posar-me en contacte amb vostè Magdalena. Per favor. El necessito com la meva vida.
- 419697569 de Paris. El tinc que deixar el meu marit m’espera.
- Al matí a les 10 es bon hora per trucar-la
- Millor a les 9... encara m’agafarà al llit. Adéu.

Aquesta ultima frase pronunciada amb un voluptuositat i amb un adéu que era mes que un llarg bes, que al veure de nou a contrallum el seu cos de nou cap a mi he vist a través del fi vestit tot aquell cos de plaer... per la meva polla s’ha disparat un raig de llet, deixant-me una gran taca en els texans.

Ho he aconseguit!

Ara el futur seran telefonades calentes en les que aconseguiríem escorrams els dos.

I escapades a Paris. Bé anant fins a Perpinyà el avió a Paris no es tan car.

L’emprenyo mes gran, es dir mentides a la meva dona. Perdre hores de treball. Gastar peles i peles.. mira sap lo que hem dic com ja l’he posseïda a la Magdalena val mes estripar aquest numero de telefono que així viuré mes tranquil.

En el terra moble de vestit de rebaixes han quedat uns paperets tan petits que semblen “confetis”....Oil, (Tours-França) 31/VII/95

 

 

www.kimmititieri.com - Copyright © - Diseny Web