Inici

Biografia

Arqueologia

 - Las pedras gravades d'Ica

 - Arqueología precolombina

Articles

 - Poemas

 - Contes

 - Contes eròtics

 - Cròniques

 - Critiques de cine i concerts

 - Montanyisme

 - Conferencias

Llibres i expedicions

 - Històries novelades

 - Tainos

 - Expedició Alfa 1994

 - La verdad sobre las piedras de Ica

 - Futur 93

 - La mes petita (1996)

 - Expedición Nido

Radio i entrevistes

Video

Álbums de fotos

Contacte

 

 

        

 

Cròniques

 

    Sense títol... sense data


Cabells lleugerament arrissats d’un negre impactant només superat per l’iris negre dels seus bells ulls. Uns ulls que quan et miren t’emboliquen com aquella abraçada total que sempre has buscat i mai no has aconseguit.

Pels seus llavis, sense ser res extraordinaris, donaries mitja vida per a poder conquerir-los. Pòmuls i barbeta de nina mimada on encaixa el palmell de la mà de l’home que l’estima. La seva figura és bonica com una vestal bruna, una princesa india o una amazona, el que a ella li agradaria ser.

La perfecció dels seus pits està per sobre la seva joventut. Tinc per segur que durant moltísim anys estaran igualment deliciosos. Cintura petita que deixa pasa a uns estètics malucs que per darrera conformen un cul excel•lent. El cul, la part més difícil d’una dona. Ella el porta sense cap pretensió, ignora que posseeix de part estètica més envejada de totes les dones del món, incloent-hi les seves amigues. Però aquest romàntic empedreït, el que més valora és el seu ventre llis, petit i arrodonit. Un lloc en el qual si deixa reposar el cap li ve una mena de pau increïble. I si té els ulls clucs pot veure fantasies de set colors...

Entre les cuixes suaus té un sexe sedós i reduït que fa olor de fruita de guanabana... I, naturalment, aquesta fràgil figura l’aguanten uns petits peus proporcionats.

I la seva veu. I els seus gestos. I el seu caminar. I la seva forma de mirar-te. Quan un està enamorat d’ella tota la seva acció l’aprova, l’exalta i la glorifica. Un viu d’esma esperant que arribi la nit per apressar tots aquests tresors i estrènyer-los ben fort per assegurar-se que existeixen, nit darrera nit, que son reals. I quan un sa sap acompanyat per l’amor d’ella, els dos ben abraçats es llençaran a la foguera de la passió sense importar-los ni el passat ni el futur.

 

 

www.kimmititieri.com - Copyright © - Diseny Web