Inici

Biografia

Arqueologia

 - Las pedras gravades d'Ica

 - Arqueología precolombina

Articles

 - Poemas

 - Contes

 - Contes eròtics

 - Cròniques

 - Critiques de cine i concerts

 - Montanyisme

 - Conferencias

Llibres i expedicions

 - Històries novelades

 - Tainos

 - Expedició Alfa 1994

 - La verdad sobre las piedras de Ica

 - Futur 93

 - La mes petita (1996)

 - Expedición Nido

Radio i entrevistes

Video

Álbums de fotos

Contacte

 

 

        

 

Cròniques

 

    Paper d'embolicar...


Avui un bon amic m’envia un re-fax del Parlament de Catalunya en el que ens aproven un ajut econòmic per que l’ha apliquen a la conservació de les fonts del meu poble.

No se si ell, l’amic, s’anadona que aquest èxit no es un èxit per les fonts... es realment un èxit per el parlamentari que ha presentat la proposta i que fem “camarilla” anteriors amb altres polítics de la mateixa camada i altres afins, que utilitzen el mil•lenari sistema – avui per mi, demà per tu- sabrien abans votació del seu triomf. Aquest es el kit de la qüestió. Aconseguir un triomf mes es seu currículum polític. Tan li fa si son per mes fonts o per uns nens de Xina.

Jo penso que si un polític està sensibilitzat pel tema de l’aigua, que es el que son les fonts, té que lluitar pel problema de on esta la massa freàtica que fa que estiguin apunt de perdre’s quaranta fonts (cent ja s’han perdut) quines industries l’han “robat” l’aigua... quina es la sol•lució.. a qui te que pagar aquest robatori sagrat que es l’aigua... en lleis que la protegeixen, les mes antigues del humans...

Aconseguir que el Parlament de Catalunya en dongui un partida de sis milions, es posar el paper d’embolicar al problema.

Com sempre em diu l’amic Botinas. No anem a pagar incendi, ANEM A PROTEGIR EL BOSC.

Palma, 23/III/00

 

 

www.kimmititieri.com - Copyright © - Diseny Web