Inici

Biografia

Arqueologia

 - Las pedras gravades d'Ica

 - Arqueología precolombina

Articles

 - Poemas

 - Contes

 - Contes eròtics

 - Cròniques

 - Critiques de cine i concerts

 - Montanyisme

 - Conferencias

Llibres i expedicions

 - Històries novelades

 - Tainos

 - Expedició Alfa 1994

 - La verdad sobre las piedras de Ica

 - Futur 93

 - La mes petita (1996)

 - Expedición Nido

Radio i entrevistes

Video

Álbums de fotos

Contacte

 

 

        

 

Cròniques

 

    La llei d'AMATO

 

      Que els estadounidencs vulguin fer d’arbrits i guardians protectors del mon ens rebenta a la resta de la població del globus. Encara que hem de reconèixer que es un poble innovador, possiblement per la seva jovenesa història.

      Aquesta llei, condemnada ja per la resta del mon i molt especialment per Europa, es innovadora. Es valenta. Es racional. Es lògica. Es honrada.

      Innovadora per quan es la segona vegada (la primera va ser una similar, decretada per atacar Cuba, i això es un altre història que em prometo analitzar un altre dia) en l’historia que s’aplica i encara no han donat resultats coneguts.

      Valenta, per quan ja esta be de tant fariseisme en aquests mon i els mes grans faritzants els trobem en els politics d’Europa que sempre s’escusen amb aquesta frase tan insolidària “la pela es la pela” o “la cartera no té bandera”.

      Racionalitat en negar el pa i la sal al enemic que et col•loca els terroristes dintre de casa i que els seus coberts atenten, la majoria indiscriminats per l’acció d’una bomba situada estratègicament a on pot fer mes mal.

      Lògica llei, de no “engrinxar” la fera que mes tard et clavarà les urpes i dents allà a on et fagi mes mal.

      Honrada, doncs també es malmetran alguns grans negocis que el capital nord-americà té en els dos països (Iran e Irak) que aquesta llei prohibeix negociar.

      Que aquesta llei d’Amato ataca “al poble” d’aquests països descriminats?

      Es que les bombes que enfonsen edificis, o avions no estan ocupats “per gent del poble” també? Si el poble, del país que la llei d’Amato amordaça la seva economia i empobreix la seva vida i aquesta entra al camí que la conduirà a ser paupèrrima, tenen la sol•lució de revelar-se, en les armes si es l’única via, per enderrocar els seus politics que varen escollit la estratègia (?) del terrorisme. Per a mi la llei dels EE.UU. d’Amato, es innovadora, valenta, racional, lògica i honrada.

FI.

 

 

www.kimmititieri.com - Copyright © - Diseny Web