Inici

Biografia

Arqueologia

 - Las pedras gravades d'Ica

 - Arqueología precolombina

Articles

 - Poemas

 - Contes

 - Contes eròtics

 - Cròniques

 - Critiques de cine i concerts

 - Montanyisme

 - Conferencias

Llibres i expedicions

 - Històries novelades

 - Tainos

 - Expedició Alfa 1994

 - La verdad sobre las piedras de Ica

 - Futur 93

 - La mes petita (1996)

 - Expedición Nido

Radio i entrevistes

Video

Álbums de fotos

Contacte

 

 

        

 

Contes

 

    Històries en quarta dimensió


- naixement... ... ... ...

muaaaaumm! Aixó es formidable. Que bé que estic aquí. Oh que bé! em sento ple de vida. Quina tranquil•litat. Poc a poc, em sento créixer. Cada moment que passa estic mes bé. Sento que em realitzo constantment. Quina sensació mes agradable!

- el primer raig de sol... ... ... i primera nit ...

... Ep! Que em passa ara? Això es nou. Estic feliçment desconcertat. Sento calor per primera vegada. M’agrada. I aquesta escalfor, noto que em transmet energia. Muaaaauuuu, que feliç que soc!
I ara? Que passa? Ja no noto l’escalfor. Ara es una fresca reconfortant la que m’envolta. Però veritablement es relaxant. Sí, si es relaxant! M’agrada. Oh, si també m’agrada aquesta sensació. Això es fantàstic!

- vida de la vida... ... ... rosada pluja i vent...

... ja, ja, ja, tinc un petit pes a sobre meu, que em fa pessigolles, ja, ja, ja, quin riure. Ai que no puc mes, ja, ja, ja... ara em rellisca avall; menys mal. Fot si que he crescut últimament!
Ara ja estic acostumat a ratos d’escalfor i ratos de fresca. M’agraden les dos estones! soc feliç! Oh si molt feliç! Ep... ei, que passa ara? Això no es un petit pes d’humanitat que cauen per tot arreu. Bueno mirant-ho bé es divertit i noto que em refresquen i em dona... em dona una sensació nova... que sí, que sí, que m’agrada molt. Molt! muaaaaauuuuu!... ara hi ha un impuls meravellós, que em gronxa... amunt, avall, amunt, avall.... Quina vida mes joiosa que tinc!

- plenitud...

I ara quasi sempre es escalfor. Calor mes bé. Molta, molta vigorosa escalfor. Que maca que es la calor! Si em sento plena de calor! I tot els rajos que abans eren de fresca ara han donat pas a quasi tot temps d’escalfor. Que bé que estic! I a cada estona em sento mes alta, mes alta... i amb tanta calor estic dauradeta, dauradeta... i alta, alta!
muuuuuauuuuu que afortunada que em sento!
Mes ei, que es això? Quin deu esser aquest soroll tan estrident que sento? Ep! Que passa aquí? Aquest estrèpit em descentra! Que es tot aquest fort enrenou? Ei, eiiiii no ho entenc!! Que fot pasa?? Oh, no, no, nooooo.... ai!

- epíleg... ... ...

La gran màquina segadora ha arribat. Som al juny. Les quimèriques vides de milions i milions d’espigues de blat, han arribat a la seva fi... per la mateixa voluntat de l’home que les va sembrar.
Totes elles han viscut una meravellosa vida de continuo present. Sempre a plena felicitat. Sols coneixien el present. Tota una vida desenvolupant-se amb exuberant felicitat.
No sabien res del passat... i no tenien futur. Pot ser aquest l’autèntic mètode de la vida dels humans?
No sigui el temps una gran força, que lo real sigui el present... ... ...
I que el futur... ...


Kim Mititieri i Garcia
Gelida, 7 de març del 2001

 

 

www.kimmititieri.com - Copyright © - Diseny Web