Inici

Biografia

Arqueologia

 - Las pedras gravades d'Ica

 - Arqueología precolombina

Articles

 - Poemas

 - Contes

 - Contes eròtics

 - Cròniques

 - Critiques de cine i concerts

 - Montanyisme

 - Conferencias

Llibres i expedicions

 - Històries novelades

 - Tainos

 - Expedició Alfa 1994

 - La verdad sobre las piedras de Ica

 - Futur 93

 - La mes petita (1996)

 - Expedición Nido

Radio i entrevistes

Video

Álbums de fotos

Contacte

 

 

        

 

Contes

 

    L’ELVIRA


      Neix al Poble Nou de Barcelona, de pare i mare tintorers. Va a l’escola de la Sra. Eulàlia i més tard, a l’Acadèmia del Sr. Guillem, a menys de cent metres l’una de l’altra.

      És bona estudiant i decideixen que vagi a la universitat. Escull la carrera d’Economia. I el que ningú no sap és que és un pla que porta pensat des de fa anys per culpa dels seus llavis. L’Elvira sap que no és lletja, però... no té llavis, gairebé. Per aquesta causa mai cap noi li ha donat un bes apassionat, doncs no té on rebre’l.

      Està acabant la carrera. Estudia amb ràbia. Com que no té xicot i les amigues no li interessen, tot el seu esforç és per als estudis. Treu unes notes brillants. Abans d’acabar la carrera d’Econòmiques ja l’han fixat una empresa multinacional, amb un sou ben important.

      Progressa amb l’empresa, al mateix ritme que el seu sou. No se li coneix cap vici, bé si, un: l’avarícia. Tothom pot comprovar que no es gasta ni un duro. A cada ingrés que fa a “la Caixa” el Sr. Director li fa una reverència. Ara té tants diners que al Sr. Director aviat, amb tantes reverències, li tocarà el cap a terra...

      Un bon dia demana un any sabàtic a l’empresa, canvia tots els seus milions de pessetes en dòlars USA i viatja a Boston.

      Es presenta al doctor en cap de cirurgia estètica del prestigiós hospital St. Heligius, pel qual han passat personatges famosos de tot el món i li demana que vol un trasplant. Tot parlant, li col•loca sobre la taula de caoba del despatx del doctor 50.000 dòlars, més 10.000 dòlars pels ajudants. Si el trasplant té èxit, repetirà el pagament.

- Però digui’m senyoreta, que ès el que vol trasplantar?


- Miri doctor, pràcticament no hi tingut mai llavis. Tinc la frustració de que mai he estat besada. S’ha acabat. Ara tinc els suficients diners per pagar-me el millor cirurgià plàstic del món, perquè em construeixi els llavis més excitants del món. ( I traient d’un sobre dos grans fotos, li mostra). Vull el llavi superior de la Marilyn Monroe i l’inferior de la Marlen Dietrich. Sé el que està pensant doctor, que el de la Marilyn quasi trencat en el centre sembla que ofereixi ja el bes. I el de la Dietrich, malsudet, humit i caigut provoca el desig d’una fel•lació. Això és el que vull!

- Bé, ho trobo genial senyoreta, però, d’on trèiem els teixits per fer aquesta creació?

- D’aquí doctor. (S’arremanga el vestit i li ensenya la seva protuberant vulva) Els que em falta als llavis els meus pares m’ho van col•locar aquí.

- Aixó és impossible. Això no s’ha fet mai...

- Possiblement tampoc no ha cobrat mai 100.000 dolar. En el meu país són gairebé setze milions de pessetes.

L’avarícia fa dubtar al doctor.

- Bé, ho consultaré amb el meu equip.

- Com que espero que dirà que si i com que acabo d’arribar al país i no tinc hotel, m’autoingresso a una habitació del St. Heligius.

      I així va anar.


      El doctor li va dir que si i començaren unes proves en el més estricte secret. Era tan secret, que va aixecar sospites en un periodista i va començar a investigar.

      L’operació es va realitzar als 40 dies d’haver estat ingressada. Ara uns 20 dies més per acabar el trasplant. Quant aquestes acaben, un matí, tot l’hospital, tot Boston, tot America, tot el món es va commocionar:

      “Una jove catalana es fa implantar el llavi superior de Marilyn Monroe i l’inferior de la Marlene Dietrich.
Quina explosió!”
Que qui serà l’afortunat en rebre el primer bes i bla, bla, bla... Per sort, de la vulva, res de res.

      L’Elvira està optimista. Tot segueix com s’havia previst. La filtració a la premsa l’havia fet anònimament ella mateixa.

      Arriba el gran dia. Avui el doctor li treu les benes. En quedar el seu rostre lliure, se sent en tota la sala:

- Ohh!

- Felicitats doctor. Ha fet una obra d’art. – Li diu l’Elvira.

      A fora l’esperen el periodista i el seu fotògraf. Tothom queda bocabadat amb la bellesa d’aquells llavis.

- Anunciï a tot el món que d’aquí a vuit dies subastaré el meu primer bes, fet amb aquesta boca que es considera la més bella i apassionada que ha existit mai.

      Es reben reserves per a la subasta des de tot el món.
      Els japonesos i els àrabs són els més interessats.

Arriba el gran dia i la sala d’actes de l’hospital St.Heligius està plena de gom a gom, s’encén un focus i es veu l’Elvira vestida amb un vestit llarg blanc, con una vestal, amb un rostre on destaquen els llavis més bells que mai han existit. Breu parlament del doctor i comença la subasta: 2.000, 3.000, 5.000 un japonès, 10.000 un àrab, 12.000... 16.000... L’Elvira va pensant “que pugin, que pugin... al menys fins els 60.000 per acabar de pagar al doctor, perquè pagant aquest vestit m’he quedat sense un ral”. 45.000, 50.000, 60.000 ... 70.000! Adjudicat primer bes al jeque Amir. Aplaudiments.

El jeque puja a l’escenari. S’apropa a l’Elvira i crida:

- No puc fer el petó! Està tot ple de sang! L’operació ha fracassat! Hi ha rebuig!

- No, no!!! – crida el doctor- És que li ha vingut la regla!!!

Al admirat Bukowki.
Joaquim Mititieri i Garcia

 

 

www.kimmititieri.com - Copyright © - Diseny Web