Inici

Biografia

Arqueologia

 - Las pedras gravades d'Ica

 - Arqueología precolombina

Articles

 - Poemas

 - Contes

 - Contes eròtics

 - Cròniques

 - Critiques de cine i concerts

 - Montanyisme

 - Conferencias

Llibres i expedicions

 - Històries novelades

 - Tainos

 - Expedició Alfa 1994

 - La verdad sobre las piedras de Ica

 - Futur 93

 - La mes petita (1996)

 - Expedición Nido

Radio i entrevistes

Video

Álbums de fotos

Contacte

 

 

        

 

Biografia d'en Kim Mititieri

 

    La mili negra

 

   La mili negra (1954)

“Mili Negra”, vol dir la “Mili Pornogràfica”.

Un tipus de mili, que crec va ser semblant a la del teu pare o avi, no crec que fem res diferent.


Potser algunes situacions diferents, més “xungues”, més totes acabaven igual: portant una dona de pago al llit. Mai una que no fos de “pago” (encara que algunes vegades no varem fer el pago), les demés noies canàries, les varem respectar sempre, com si fossin germanes nostres.


Jo tinc el pseudònim de “Chim” la resta de companys segueixen en l’anonimat.


En “Chim”, crec, va esser l’únic dels nois que va arribar verge a la mili, ell havia fet un tracte amb el seu pare: “dormir 8 hores diàries no fumar i no anar amb dones.” Ell ho va acceptar i a canvi podria fer tots els esports que volgués. Com així va ser, practicava atletisme, natació, bàsquet, tenis i el seu preferit: muntanyisme (en totes les seves variants, espeleologia, escalada, esquí...), així va sortir el primer jove “play boy” del país.


Tots els xicots catalans anaven de festa cada dissabte al vespre i no els agradava gens portar amb ells un company “verge”. En “Chim”, també anava una mica acollonit per haver de trencar la seva “virginitat”. Ells anaven amb unes ties collonudes i en “Chim” se n’abstenia. Fins que un dia, va decidir anar-hi sol. Va escollir, com diuen els psicòlegs, una dona que podia ser la seva mare, fins i tot era andalusa com ella. Tant aviat com arriben a l’habitació, es despullen i ell se li tira al damunt -¡Alto chico! Primero hay que calentar motores... como vuestros aviones. Bien acaríciame primero como si fuéramos amantes.


I així va ser el meu primer “polvo”.


Quan vaig tornar de “chefla” amb els meus amics, van quedar parats quan vaig agafar una noieta morena i me la vaig emportar a una habitació. Ella em va explicar la seva vida, cosa que va ser molt llarga, i els companys es pensaven que estàvem en acció...


Nosaltres teníem les cases de “barrets” distribuïdes per carrers.


- Anem avui al carrer Ripoche?


- Un altre vegada, no! Anem al León y Castillo! Valen una mica més, però estan molt bones...


Aquest era el company Montse, que és el que anava amb més “cabres” que nosaltres. A la nota de despeses que enviava a la seva mare, per què li enviés més diners hi posava:


- Un huevo frito con guarnición, 50-ptas.


Això era un servei amb una dona. Posava molts “huevos fritos” en cada nota i en Mises li va dir:


- Nano, que la teva mare veurà que de menjar tants “huevos fritos”, t’agafarà icterícia.


Al Montse li varem fer una broma. Li varem dir que ens van oferir una “guayaba” (noia jove africana) per un camell i cinc cabres, total 1500-ptas. Recollíem diners, que segons el què aportin, tindrien dret amb la noia. Ell va dir-nos que quant tenia que aportar, per tenir-la un dia cada setmana.


I van arribar nous reclutes, els nostres fills. L’Andorrà en marxar, i un apartat especial per el Mestre. Amb ell tot era diferent, arriba a la mili portant un barret... Què diferent! Diferents van ser les nostre vides.


També va arribar en Godall, que aviat va sobresortir per la seva valentia. Es va tirar al mar, des del moll de la “Base de Hidros”, sense saber nedar!! Un dissabte a la tarda, quan tots els catalans, estem passejant pel carrer Triana, li compra a un noi tots els diaris que porta, i es posa a cridar, per vendre’ls amb el seu nom : ¡La Falange!, ¡La Falange!, Compre ¡La Falange! I així va anar fins a vendre’ls tots.


Un dia ens ve el Montse amb uns papers i ens diu:


- Nois, os proposo fer una societat, és algo serio, fer un edifici de quatre plantes i un àtic “especial”. Als baixos o primera i segona planta hi tindrem serveis de putes a 50-ptas. Als pisos tercer i quart putes a 100-ptas. i a l’àtic un harem especial de 500-ptas. que inclourà begudes, menjar i serveis de les senyoretes, gratis. Què us sembla?


I llavors van venir les discussions...


L’Isidro, un noi canari va muntar una revista i com jo havia fet teatre a la península, em va dir si volia fer el paper còmic, del que seria: “Pinceladas Andaluzas”. Jo era un trist francès. Varem assajar varies setmanes i no sé per quins sets sous, no es va estrenar la revista. I sortien “Los gitanillos del bronce” que més tard varen triomfar a la península.


Parlant de dones, la que va fer forolla, va ser “La Mora”. Era en una casa del carrer Ripoche, una dona molt ben plantada, que perquè no tingués més fills, li van cauteritzar els mugrons, i tenia un creu cicretificoude al centre. Si no ho miraves, no ho veies. Una nit el company Mestres i en Chim van anar a conquerir els seus serveis. Primer el Mestres. De sobte uns crits: - Chim, chim, porta aigua, encara que sigui en un orinal, corre! Aquesta noia s’ha desmaiat d’emoció!!


L’endemà i va anar en Chim, i demana els seus serveis. Va ser tan brava la “batalla”, que varem trencar el llit. Era molt dona “La Mora”!!


El Mestre, el Matas, el Mises i no sé si algun altre, anaven al cabaret de las Palmas i van posar de moda posar-se un glop de “Licor 43” a la boca i anar-lo passant de boca en boca a les noies clientes. En Chim va ensenyar als mariners de la plaia de les “Comteres” a fer-se el típic “carajillo”.


En Mestre i en Chim, van arribar a tenir una amant, en unes noies de pago, més ells no pagaven d’acord amb la meretriu mestressa de la casa. La meva amant, només volia, que vestit de paisà ella em pogués agafar del braç, i anar a passejar pel carrer de Triana, que és on anava tota la joventut de “Las Palmas”. Cosa que no varem tenir ocasió de fer-ho mai.


La senyora Neus, que era la mestressa d’aquell prostíbul va tenir un problema molt greu. Per Setmana Santa, tenien que estar tots els prostíbuls d’Espanya, tancats, cosa que ella va aprofitar per fer unes obres. El Divendres Sant les van acabar i llavors li va ser impossible de trobar una mainadera per netejar-li la casa. - No es preocupi senyora Neus, en Chim i jo - li va dir en Mestres- li deixarem la casa neta com una “patena”.


I el Divendres Sant ja veieu el Mestres i en Chim, amb uns mocador florejats al cap, netejant, fregant, traient la pols a aquella casa de putes de la Senyora Neus, velleta ella i joves i tontos nosaltres.


L’endemà, Dissabte de Glòria, la casa va obrir lluenta com una patena.


Una tarda va venir un client de la meva amant, que era mariner i li va portar tres o quatre peixos molt macos, la senyora Neus els va guisar i va convidar al Mestres i el Chim a sopar aquella nit. Els dos rodejats a la taula de putes, estaven mai tant ben dit, com peixos a l’aigua.


Un dia jo com sempre havia fet, darrera una “guagua” (autobús) i el món se’m va posar a moure’s, em vaig marejar i em vaig preocupar. Vaig estar tres dies sense anar a ca la Neus.


Per si fos poc, em va agafar al carrer el meu Tinent Telo i em va fotre un escàndol, ell que era el capità del Club d’Atletisme d’Aviació i jo n’era un els principals atletes: - Esta chica, tu amante, hace cinco años la traje yo a Canarias de Cádiz... nunca más bajarás de un minuto en 400 metros lisos... ¡Olvídate del atletismo!


Ni el meu pare m’hauria fet un escàndol més fort!


Només vaig poder baixar el cap i aguantar la xurricada. L’endemà a les set del matí vaig presentar-me al camp d’entrenament. El Tinent Telo no em va dir res. Jo corria fent “futing”, i em vaig marejar a la primera volta. L’endemà hi vaig tornar i a l’altre també. Varem tornar a ser amics amb el Tinent Telo.


Jo vaig deixar, per sempre, la meva vida dissipada. En la inauguració de l’Estadi Gran Canarias, vaig haver de recollir cinc copes. (En la 400 metres llisos, que vaig anotar 0’56”, els 400 metres balles, els 110 metres balles, els 1500 metres i la de capità de l’equip).


Els meus amics catalans, estaven tots a l’estadi. El Mestres al cap davant, em van regalar un gran ram de flors.


El Mestes havia arrasat totes les flors d’un jardinet públic.

 

 

Kim Mititieri i García

 

 

www.kimmititieri.com - Copyright © - Diseny Web