Inici

Biografia

Arqueologia

 - Las pedras gravades d'Ica

 - Arqueología precolombina

Articles

 - Poemas

 - Contes

 - Contes eròtics

 - Cròniques

 - Critiques de cine i concerts

 - Montanyisme

 - Conferencias

Llibres i expedicions

 - Històries novelades

 - Tainos

 - Expedició Alfa 1994

 - La verdad sobre las piedras de Ica

 - Futur 93

 - La mes petita (1996)

 - Expedición Nido

Radio i entrevistes

Video

Álbums de fotos

Contacte

 

 

        

 

Biografia d'en Kim Mititieri

 

    Els negocis

 

   Com veieu, els vaig començar anant a l’escola, fent de venedor d’un comerç de la Rambla d’Igualada, “Can Codina”. Ell, el Sr. Codina, comprava a l’engròs i tenia bons preus. Jo venia els seus productes a petits comerços del voltant d’Igualada. La mare del meu amic Català, tenia una botiga i era la meva millor clienta. També la mare d’en Carbasa, tenia una botiga, encara que no em comprava tant. I així em vaig fer una petita clientela.

   En Josep Maria Prat, em va posar una pista. Hi havia un Sr., un tal Rojas, que treballava a la Companyia d’Electricitat d’Igualada, que com a “pluriempleo” duia una representació d’una firma de Barcelona d’uns grans magatzems de Barcelona “Exclusives Roskal”. Vaig posar-me en contacte amb el Sr. Rojas, em va dir que “allò” era important, que coneixia al meu pare i que es posaria en contacte amb ell. Jo vaig fer d’ajudant del pare, i cada dimecres el pare feia un “artístic sobre” que deia, “Roskal”, c/Ludovico Pio, 5 – Barcelona. (En aquella època no existien els districtes postals). L’endemà, a primera hora, en recader d’Igualada, Rabell al porteria el seu destí: Roskal.

   Mes endavant vaig “agafar” altres representacions, mes ho vaig deixar tot per anar a treballar d’aprenent a “Cal Franquesa”. Com no obria fins a les 5 hores de la tarda, el pare em va matricular a la “Acadèmia Cots”, doncs volia que fos un bon contable. Cos que vaig arribar a ser, encara que no “bon”.

   El treballar a “Cal Franquesa” va ser un “espai” molt important de la meva vida i que hi ha moments que encara enyoro de la vida.

 

 

Kim Mititieri i García

 

 

www.kimmititieri.com - Copyright © - Diseny Web